torstai 12. huhtikuuta 2012

Nelli & Dani

Onkin kulunut aikaa viime kirjoituksesta, onhan se selvääkin koirien elämä ei niin radikaalisti muutu.
Nelli on temppuineen ja eleineen yhä samanlainen tohottaja, siis ei ole rauhoittunut yhtään. Dani on kanssa samanlainen elikkä neidin vastakohta.
Nelli on yhä aamuisin mahdoton kiehnääjä, elikkä kun herään " jee toi heräs " mä voinkin mennä sen kimppuun....nuolen vähän naamaa, jos suussani ei ole mitään...huidon tassulla ja pidän vähän kissamaista ääntä, harmikseni tuo eukko jos on väsynyt...useimmiten on se ei tykkää yhtään minun touhuista ja aina se sanoo voi kun olisit yhtä rauhallien kun tuo Dani, höh...miksi olisin, tuohan on ihan eri rotuinenkin ja minähän olen hieno sekarotuinen neiti, tuo on olevinaan joku rotukoira, pah...eihän se osaa ulkona käyttäytyä ollenkaan...haukkuu ja rähisee varsinkin uoroksille.
Toi isäntäkin ihan selvästi tykkää meistä enemmän, olemme niin iloisia kun se tulee kotia, tuota naista voi hiukan tervehtiä ja sen mieliksi pikkaisen metelöidä, mutta oikeesti on niin ihanaa kun tuo isäntä tulee kotia se on loisto tyyppi.
Joskus joudumme molemmat tunkemaan samaan aikaan syliin vaikkakin se pikkaisen ahdasta onkin, mut hän on niin ihana ja ottaa meidät molemmat, tuo nainen ei moiseen suostu, paitsi jos makaa sohvalla, saamme molemmat olla sen kanssa, jos me taas tahdomme. Olemme mielummin tuon isännän kanssa.
Joskus tuo nainen esitää musasukkaista kyllä me Danin kanssa tiedämme sen...on niin olevinaan, höh olis enemmän meidän kanssa niin kyl me tykättäis, mut kuulemma ei meitä tarvis tuollee hyysätä, miten niin ei tarvis? menhän olemme ihania..... :)


Tuo meitin Dani täytyyää vuosia sunnuntaina, sillä tulee 8vuotta täyteen, vanha ukko mutta mukava kaveri, siltä on kiva viedä suusta kaikki, sillä kaikkihan on minun mikä mahtuu mun suuhun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti