perjantai 23. maaliskuuta 2012

Nellin eka juoksu

Näin se aika hurahti ja Nellillä oli eka juoksu. Miten se sekoittikaan meidän elämän ihan kokonaan, saatikka tuon toisen koiran.
Kun juoksu alkoi ei pahemmin löytynyt kiinnostusta Danilta, Nelli oli tosi hellyydenkipeä ja syliin piti päästä kokoajan. Piti rapsutaa ja rapsuttaa, oli loputonta kiehnäämistä. Kuva kertoo aika paljon. Lähellä haluaa olla hän ja tietenkin suussa jotakin.
No Danihan heräsi kun juoksua oli kulunut kotvan ja alkoi olla " tärppipäivät " siinä meni sit sekin koira sekasin ja yksi päivä eri kerroksissa olikin aikas kamalaa ( kuulemma ) itse olin töissä :)
Siis koirat oli pakko erottaa.....pojat joutui erotuomareiksi ja meteli oli aikamoinen, Dani oli alakerrassa ja aikaajoin suorastaan ulvoi. Nelli osasi olla hiljaa.
Koirat varmaan aatteli jotta hulluja nuo ihmiset kun ei tajua et jotakin muuta pitäisi tehdä jos he ei saa tehdä " sitä ". Yritys immeisillä oli kova ja yksi yö joutui pariskuntakin nukkumaan erillään, kun toinen koira oli ylhäällä ja toinen alhaalla. Sit noihin immeisiin vihdoin ja viimein iski viisaus ja he hankkivat Danille hoitopaikan. Näin koirat, varsinkin Dani sai rauhan, eikä tarvinnut täristä ja juosta kiimaisen nartun perässä ja kumminkin se homma kiellettiin. Kaikinpuolin  ratkaisu oli mainio.
No nyt Dani on haettu kotia kun toi kiima on hellittänyt. MUTTA Nelli huomasi et hänestä on tullut AKKA ja alisti Dania nylkyttämällä sitä. Tänä aamuna neiti oikein räksytti sille.
Nyt täytyy aatella jotta Dani-parka, olisi varmaan halunnut jäädä hoitopaikkaansa, siellä sai olla rauhassa.
No toivottavasti viikonloppuna tämän talon elo rauhottuu.